ALL is NOT Fair in Love..

Japp då var de sagt ;P mitt i denna julrush vill man ju självklart handla massa coola grejjer  för billiga priser och de har man ju lyckats med ;P jag och Martin var inne i Stockholm igår och hittade en skiv affär med 50% på ALLT!! jag grät lite och sen gick vi in, mycket var plockat men det blev 4 skivor iallfall!

Accept- Balls to the wall
Journey - Revelation (2CD)
Def Leppard - Pyromania
Adept - ANother Year of Disaster

Bra skit ;P läste även att the poodles är klar med sin nya skiva och släpper den 15 April...Samma dag som Hardcore Superstar Lirar på Lisebergshallen i Göteborg och där ska man ju självklart befinna sig ;)


Martin var på köp humör men jag nöjde mig med en ny Jacka och ett par byxor, har ju handlat innan och tänkte dra in till stan snart igen.

 


Tänkte titta in på systemet och se va tomten har åt mig där och sen ska man väll slänga iväg några enorma sedlar igen och känna den fina ångesten på kläder eller något annat man redan har ;P

Imorgon Är vi 12 stycken män och Kvinnor som tar släden upp till åre för att sjunga in det nya året med skakande höfter och stänkande skumpa och det lär vaskas en hel del om jag har hört rätt ;) Mitt löfte så här innan nyår är att detta år hade jag tänkt att fira tolvslaget på åre torget och inte i kön till att köpa dricka.



Några av mina soldater som skall med upp i fjälltrakterna

Sen när man ser en sådan bild blir man ju satanistiskt sugen på att ta en sväng till en festival men dit är de ju långt.
Nu har Ju Journey och Foreigner släppts till Peace and love så det lutar ju rätt hårt åt att man klipper en Sween rock Biljet och en peace and love biljet...får se hur mycket man orkar i år för man slits ju såklart med åren  ;) 

Dagens låt såklart....det är utan tvekan Lillian Axe- Love and war med en text som mer vill sätta bruden på plats..inget illa menat men jag vet och så många andra vet att många pojkvänner lätt blir förtrollade av dess flickväns ögon och snabbt kan förvandlas till en vante som springer som en hund dit flickvänsmästaren pekar... inte okej haha. Grym låt och ta åt er grabbar ;P  ;)






Ja men Julafton firade man iallfall i Luleå med släkten och självklart drog man en klassiker och var sjuk...så det var ingen höjdare men tog hem många bra paket och jag håller tummarna för att ni också gjorde det ;P

men nu är man frisk och taggad mer än någon annan på nyår så tänkte börja packa nu och sen dra en snabbis till stan men till er alla från mig ETT GOTT NYTT ÅR!!! (Drink responsible) ;)

Avslutar såklart detta år med en gammal naken chock innan jag går och lägger mig för att återhmämta mig och kom ihåg att All's Fair in Love and War .. 


I Cant Stop now because i'm Dancing

Ja snart jul gött, har precis kommit hem från stockholm och har handlat de sista klapparna ;P

Idag släppte Sweden rock Buckcherry och fan va najs då får man äntligen bli en crazy bitch framme vid kravallen ;P
De släpper även ett Band imorgon så stay Tuned. En annan Flyger upp Till norrland imorogn efter jobbet så mig ser ni inte på ett tag då man glider upp till Feta ÅRE för att festa sönder och ta igen alla dagar under nyår... är dock hemma 3 dagar iallafall.








Tänkte ge er fina hunkar eller värdinnor ett tips. De riktar sig främst till er som går i skolan eller ni som tyckte de var så kul att plugga att ni pluggat vidare ;P Nu innan Jul kan det ju lätt bli så att man kommer på att " Fuck" har ju inte inhandlat alla paket :O eller någon liknande situation så denna move är ju ett hett alternativ om ni kommer i en sådan situation ;P




GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

In a crossfire of thousands of...

YOh alla Monsterdiggare, Gillar ni Rob Zombie?!?! Fett isådanfall för han har nu släppts till Sweden rock festival och jag klickar på "Gilla" knappen.  Dock kan man ju tycka att sweden rock biljetten är lite dyr på sina 2400 spänn, då kan man åka ner ändå och härja vilt på campingen för att visa hur mycket man gillar att supa och hur mycket man gillar kärlek och hur mycket man gillar rock och trevliga människor. Eller så har man bara tur och gillar lite hårdare musik och köper en biljet till Metaltown som har ett startfält värt att äta något snuskigt för

Artister

Det var Länge sedan man uppdaterade men har alldeles för lite tid framför datan vissa tider. Förra helgen var vi ute på fredagen. Innan så firade vi Malin och köpte en skiva som är sjukt grym och kallar sig OKEJ! Martin köpte en chokladask och ett grattiskort med en dikt i även fast han aldrig träffat henne förut, va väll gulligt!

Martin i sina bästa år




Vi avslutade Kvällen på harry b james men egentligen skulle man gått hem tidigare. Jens hjälpte mig hem genom att han ville ha min uppmärksamhet och slängde en öl på mig från dansgolvet ;P Det funkade och jag fick gratis öl ju men vakten såg de tyvär också vilket slutade med att vi slängdes ut...Tack vakten för de var ju en dag på Lördagen också. Då åkte vi på en ritkigt lyckad julbåt med Jobbet och drog direkt efter till hardcore Superstar som man nu har sett 15 gånger...kärlek :D



Denna helg skullev vara en lugn helg...Började bra på fredagen med en mysig filmkväll :) Sedan på lördagen låg jag i sängen och skulle sova för skulle upp fruktansvärt tidigt och jobba. Men min Chef räddar kvällen genom att ringa och säga att jag inte behövs...så efter några paniktårar slår man på en platta och stämmningen är på topp, drar på sig kläder och ringer runt för att sno med sig några bärs och drar till harry b james igen!



Igår hade jag tråkigt och alla är sjuka så drog till Malin och såg en bra film som heter The experiment det var mysigt och vi hade en ben o jerrys som vi åt, och de spårade ur för alla vet ju hur smakorgasmen gör att man blir helt galen och vill ha mer så slutade med att man såg ut att vara en 3 åring som ätit sin första chokladglass + massa annat så i mitt fall behövde jag inte ens äta middag, Jag tyckte den var grym och hon tyckte väll en var helt okej :D  Handlar om ett antal helt vanliga personer som anmäler sig frivilligt att delta i ett expermient där några slumpvis utvalda ska agera fångar och resten ska vara vakter. De ska under 14 dagar vara inne i ett fängelse instängda och det finns självklart en jäkla massa regler att följa och om de inte följs så avbryts experimentet som över övervakat av massa Kameror...och som alla kan gissa så spårar allt detta ut till något förbannat sjukt haha och det är grymt ;D




Kort jobbdag idag vilket var tur för släpade verkligen pungen i gruset idag till jobbet och mina ögonlock kändes som 2 bullar..... och imorogn jobbar jag kväll så får sova hur jävlans länge jag vill ....dagens låt..blir ingen hardcore superstar som många kanske skulle gissa på utan drämmer till med denna ;P En spök video blir det istället...sitter och kollar runt på några videor och berättar lite för Malin om när vi i bandet åkte och sov över i Sveriges mest hemsökta hus... denna kille  uppger att hans hus är hemsökt och att han försöker filma det...en klassiker.

Dock gör han det väldigt bra och mycket av detta är svårt att fejka om han inte har skills....så släck era lampor...höj ljudet och kolla igenom alla 6 videos om ni orkar ;P Jag är en Pussy så jag höll på skita på mig ett antal gånger och tog några break ibland men jag utgår från att ni har mer kött på benen än jag ;)

 Peace
 


Wanna now sadistic Girls

JA men sitter här, dricker en läsk och uppdaterar lite nyheter i rockvärlden bla har judas priest släppts till sweden rock igen (Se längre ner på denna sida) . Betalar lite skivor man köpt..sneglar lite på julölen som inhandlades under en ålandsresa med julbord i helgen ;P Och den mina damer och herrar tänker drickas till inget annat än till helgen då man värmer upp med ett Julbord med jobbet på lördag. Efter det julbordet som förövrigt är på en båt så blir det en total rush (mycket möjligt en taxi resa) till Göta källare i Stockholm där det är Live and unsigned ;P De 4 band som tagit sig till denna final av 200 band, de gör upp om en final plats med bland annat det feta priset att lira på Sweden rock. Man skulle kunna säga att detta är ett typ av ett mer vuxet Musik direkt ;P Och sist men inte Minst så avslutar Hardcore Superstar Kvällen vilket gör ju att detta evenemang är ett måste.

Inträdet är 150 Spänn och insläppet sker 21.00 ;P dock kommer vi dit runt 20.45 men vad gör man när man vill hinna med allt. Köp biljet på Göta källares hemsida.

Jämförde lite Hardcore Superstar Videos och har sett att det bandet som jag för 5 år sen blev förförd av är ju inte riktigt samma band. De har tappat en svincool medlem men fått ett grymt tillskott, samtidigt som deras stil har blivit lite hårdare då de var mer ett glam/sleaze band i början. Och då menar jag från The black album och inte deras tidigare plattor. Fortfarande ett grymt band som släppt en grym skiva nyligen men kul att upptäcka sådant man egentligen inte tänker på ;P
Jämför själva.

Wild boys från det svingrymma självbetitlade albumet 2005



Into Debauchery Från Beg for it skivan från 2009



Ahja här kommer några av de mer intressante Rock newsen enligt mig hu ;P 


AC/DC-trummis dömd för droginnehav

AC/DC-trummisen Phil Rudd dömdes på onsdagen för innehav av cannabis. Polisen på Nya Zeeland hade hittat 27 gram cannabis ombord på hans båt och Rudd tvingas nu att betala 190 dollar i böter. Stenhårt av Phil Rudd som försöker få Acdc Att få lite härlig status haha ;P



Biff busvisslar åt Bullet

Bullet släpper sitt tredje album Highway Pirates den 4 februari via Black Lodge. Biff Byford gästar med en busvissling i titelspåret. Bullet är ett härligt band med klassiska moves ;P testa skivan Bite the Bullet om ni är sugna på old school rock a la Acdc. Skönt live band som har ett gung och en stil som gör festivalen fulländad och det är omöjligt att inte ryckas med till riffen och allt som gör att man bara vill hoppa, skrika och ta en och annan öl.

Här kommer en video som är så rutten och skön att den blir grym ;P


Lite Sweden rock Nyheter...

Judas Priest lägger av - tar avsked på SRF

Avskedets stund är inne. Judas Priest, ett av historiens viktigaste hårdrocksband, tar 2011 farväl med en sista storslagen världsturné, The Epitaph Tour. Sweden Rock Festival 2011 blir därmed Judas Priests sista framträdande på svensk jord. Detta Band var lite halv lamt senast på Sweden rock 2008 men hoppas på ett grymt jävla avslut nu med tryck i, ge sweden rock Festvival Solsken i år!!!




Joan Jett & The Blackhearts är klara för Sweden Rock Festival 2011. Joan Jett skrev in sig i rockhistorien 1975 då hon var med om att bilda Runaways, det första framgångsrika rockbandet med enbart kvinnliga medlemmar. Runaways upplöstes 1979 och Joan, bandets frontkvinna och gitarrist, inledde en solokarriär och bildade sedemera The Blackhearts.


 

At The Gates till Metaltown

At The Gates återförenas ännu en gång för att göra några spelningar tillsammans till sommaren, bland annat på Metaltown i Göteborg. System of A down är också släppte vilket gör att det är ju värt att besöka Metaltown redan nu.

At The Gates till Metaltown

 


 


RSS 2.0