Ny låt med Basement yeah

Idag Har man varit i skolan, Haft spelning...körde 11 Låtar och rösten är ute och rider jusst nu..! ööhh vi fick vår "nya" Låt idag klar..eller nästan vi ska fixa lite till så glider den upp förhoppningsvis imorgon! Och den är ju inte ny den spelades in för ett år sedan ! Sen ska man skriva klart den där evighetsuppsatsen för natten är ju ung...så han man inte med gymmet idag heller... Livet är hårt

Jag

Live your life

Har varit och repat idag och Drog upp ett nytt låt förslag så nu jävlar börjar det hända grejjer ;P Vi har spelning imorgon stora scenen på grand men kom på att det är exakt samam dag som jag och pappa ska dra och se på Hockey på...det värsta är att jag har dragit med Martin också så hur löser man detta?!? ställer man in spelningen eller låter man martin åka med Min pappa på Hockey.... Får se hur det blir imorgon!

Jusst nu sitter jag och försöker arbeta på kennedybubblan till skolan, det går ju inte så bra som beräknat då jag har tappat min pluggkraft helt och hållet...känns ju som att man knappt är i skolan ju. Den kommer iallafall inte bli klar till imorgon men ska försöka gå upp tidigt och göra lite effektiv t arbete! Nu sitter man med google earth och flyger runt på coola platser, hur nördigt somhelst och varför gör man det när man måste plugga?

Måste även Lämna tillbaka en Jägermeister tröjja jag köpte på internet, köpte en Medium först som var grymt liten ( eller kanske är resultat från gymmet ;O ) men sålde den till Tom! Beställde sedan en Large som fortfarande var en magtröjja men dock mycket bredare a la spice girls! Ska skicka tillbaka den ..kul att man inte har någon tröjja men lagt ut 120 kr på fraktpengar!

ahctung
Achtung wild grabbar!

Ska jobba i Helgen och missar bara 2 stora födelsedagsfester med fri bar om jag inte vill vara vaken 2 dygn och åka direkt till jobbet vilket inte är jättepopulärt. Men även då man är hemma och är lonelyboy kan man ju se melodifestivalen då HEAT kommer vara med och de har som oss varit med i Musik direkt men för 4 år sedan, dock så vann de alltihop vilket vi knappast gjorde men jag lovar att de kommer ta hem allt!! Såg dem i somras och blev inspirerad.


 Men somsagt har betalat in alperna resan och känns som en kompensation som bara fan :D Och lär ju inte glömma att AC/DC spelar på söndag nästa vecka vilket har hög prioritet!

alp

Här är ett videoklipp som visar att man inte behöver vara bra på gitar för att vara grym haha eller?
Visserligen lär ju killen haft ett antal timmar från sitt liv att göra denna skönhet ;)


Helgen

Sitter här på lektion sönderstressad av den grymma skolan, fan va mycket som ska göras nu ! Är ju värdelös på att skriva blogg men skriver lite update om helgen!  på fredagen blev man nästan rånad och förföljd   och sett Jens i "slagsmål" på lördagen haha <3

Fredag
vafan gör de?

Drog in själv till Klintan på kvällen men gick inte så bra för en bil försökte slänga på flaska på mig efter jag hade gått över ett övergångsställe , sedan åkte den efter mig och försvann för ett tag. sen runt ett hörn hade den parkerat och jag hörde att den startade  och började köra upp mot mig. Trodde de skulle åka vidare men de svängde in där klintan bor, åkte runt och stannade bakom mig  där jag stod och väntade på att klintan skulle komma ner och öppna med tanke på att jag i all hast hade hunnit ringa honom och säga att han skulle komma ner! Jag vände mig inte rktigt om eftersom jag såg i glasfönstret att bilen bara stod där! dock hörde jag röster som sa till varandra "gör det ,gör det" eller något liknande.. Då efter en evighet kom klintan och öppnade iallfall ;P..skönt  haha detta var väldigt kortfattat men orka skriva en roman ;) vad ska man tro..  enligt dem.. kul...rånförsök..misshandel eller vafan vet jag va det tänkte göra, finns så många skumma människor  ;P

Ou

Lördag
Rättvis behandling haha ?
På Lördagskvällen var vi ute och levde ljuva livet  med många glada vänner och höjdpunkten på kvällen måste ha varit när vi träffade på några i Jens klass. jens ska latja  och ska överasska en kille i sin klass, men som tror att han blir överfallen och börjar veva slag mot jens! Jens tror att detta är på skojj och leker med honom och ger tillbaka några försiktiga slag mot magen! det ser ju ut att vara på skojj tills jens får en smäll på näsbenet så blodeet stänker upp på mössan (ascoolt) och flödar i all evighet! HAha men kortfatat så blev det Cosmos tills det stängde, en kanna på palermo och en avslutning på williams!

hit

Viva la vida ;D

Idag lirade jag och Jens Our last summer mamma mia versionen i matsalen och det floppade som väntat:D men var  kul  ;)  Med tanke på att vi övade in den 30 min innan <3 Försökte få så att jens var pierce brosnan..



Stod sen och chillade i minusgrader till tårna var medvetslösa för att ingen buss stannade. Skit busskort man har fått som inte fungerar på stadsbussar!
Ahja nu ska man äta Hemmagjorda thaivårullar som min farbrors fru har gjort...Ska ju bli najs och toppar det med ett gympass så man håller igång...Tydligen så ska alla grabbar i klassen vara sparta soldater på vår skiva...kan ju blir härligt med bara en mantel eller va de har ;)
 Gymboy

Angående sommaren så blir det tyvär inge rock eftersom vi tar studenten under sweden rock , får bli beach på hultsfred:(:(:( Alla verkar ju köpa biljetter till hultsfred så man kommer väll glida på strömmen förmodeligen, varför alla köper vet jag inte någon som varit där?  De höjjer ju biljetpriserna nu varje månad så är väll dags kanske att slå till! Sedan blir det väll en Yran som avslutning för att coola ner ;)

N Roller

Har sett att alla bloggare skriver vad de har på sig...akej!! Mina festivalkläder under sweden rock

Jacka: Jack N Jones 1000 Kr
Unikt linne tvättat 100 ggr som folk ritat och spillt öl på med märket Hultsfred 07. Pris 50 kr
Gamla jeans som varit med på varje festival och totalslitna, Pris: ovärderliga
Jättefake glasögon Pris: 100kr
Rosa bandana: Pris: arga blickar från de tunga grabbarna ;)
Brun hudfärg: helt narturligt på sommaren
Martin Pris: 50 kr
+ Goda vänner

Hey ho

RSS 2.0