Fail

Fail

Musik direkt 09

Okej blir ingen Pop goes my heart video ikväll men blir en musik direkt film för någon som bryr sig ;D
Gillar ni inte vår musik eller oss så kan ni klaga på mig jag ser mig ändå inte som en sångare än ;)  Men ni kan även suga bollar isåfall

Har satt ihop de båda låtarna nu istället för innan var det 2 stycken videor. Ursäktar det ultradåliga ljudeT!
Aloha


I can still recall our last summer

Har precis kollat klart på benknäckargänget med adam sandler, kul film och faschineras fortfarande av att Rob schneider dyker upp i vartenda rulle som Adam sandler spelar in och speciellt med sin replik "you can do it", Lika kul varje gång.
.

Denna dag har inte gått efter "lev som det vore din sista" dag på något sätt utan har mest spenderats hemma då jag med mitt slappa schedule varit ledig från skolan! Musik direkt kommer gå av stapeln för oss på Söndag och det är samma jävla procedur för mig varje år att försöka undvika att bli sjuk och man omvandlas mer och mer till en hyptokondiker som håller inne sina fria känslor aha ;D  Det är något med att musik direkt är något mer speciellt än en vanlig spelning, är jag sjuk är allt kört och jag sviker alla är känslan som kommer ut. Av rädsla känner man av hela tiden "är jag sjuk", nu har jag ont i halsen fan, eller har jag? Även om vi inte är med för att vinna det hela så är det en 100 % riktigt bra erfarenhet som får vilken person som helst att utvecklas då de sköter allt på ett riktigt proffsigt sätt! 

Struntade i gymmet idag pga att jag på riktigt känner en förkylning på gång såklart...och cyklade ner på byn som vi bönder i knivsta kallar det och åt en stor fet Pizza med Jens. Drog hem igen med lite godis och en nyköpt film som inhandlades eftersom man fick sin lön rätt ner i plånboken idag.  De som läser detta icke givande inlägg säger säkert " skaffa flickvän lonely boy" haha men i nuläget rider jag ensam. Har lärt mig "Mamma mia - Our last summer" nu på aukustiska och ska utnyttja den när jag ska fria till någon i skolan till nästa vecka... skulle ju egentligen skett i veckan men saknade kraft och mod, balans och rätt material för att fälla en fjälla ;P Enligt Camilla så skulle låten fungera på henne och har lovat henne att dyka upp i en båt i grekland med gitarren redo tillsammans med min grekkompressor, när de har slutat skolan så livet är i stort sätt fixat och klart ;P



Dagen låt blir glasklart en otroligt bra låt fulladdad med minnen
Girls and cowboys det blir såklart

"CCR - Have you ever seen rain"

Peace and love

Träningsshema

Futbol

Jag efter ha sprungit som forest gump

Mån: Bröst/biceps
Tis: triceps/kondition + vader
Ons: Axlar/Mage
Tors:Vila
Fre: Ben
Lör: Rygg
Sön: vila


Detta är alltså hur jag tränar så de som ser detta kan vara mer som jag!!

Nej skojja publicerar endast för min egen skull då jag slipper hålla reda på det i huvudet. Kan jag bara gå in på skolan och se..jaha sedär imorgon bitti ska jag springa.

Måste träna så jag kan läka mina sår och kan ta upp fotbollssäsången igen vilket jag håller kärt, tro det eller ej.

Och efter träningen och en sjuk stretching kan jag rekommendera att dra på dagens låt som är

"Journey - Wheels in the sky"

Sweet dreams


Pick up that guitar and talk to me CC

Ja det är sant, nu tar jag oskulden på denna fantastiska blogg, frågan är om det kommer bli en uggla blogg eller en bellablogg!  Igår blev det inget inlägg för mina muskler var alldeles för avslappnade för att kunna sitta och knappa på datan och var tvungen att åka ambulans till gymmet för att rädda muskelaturen!

Varje dag nu fram till söndag kommer bara bestå av att skriva klart vår sista låt till musik direkt vilket vi hoppas klara av om Gunnar kan avstå från att laga mat med sin familj som har varit ett hinder, eller att Tom ska spela data... eftersom jag nu är helt ute och seglar idjungeln om hur allt detta fungerar så kommer detta ta ett tag, känner jag!

Klart


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0