Wanna now sadistic Girls

JA men sitter här, dricker en läsk och uppdaterar lite nyheter i rockvärlden bla har judas priest släppts till sweden rock igen (Se längre ner på denna sida) . Betalar lite skivor man köpt..sneglar lite på julölen som inhandlades under en ålandsresa med julbord i helgen ;P Och den mina damer och herrar tänker drickas till inget annat än till helgen då man värmer upp med ett Julbord med jobbet på lördag. Efter det julbordet som förövrigt är på en båt så blir det en total rush (mycket möjligt en taxi resa) till Göta källare i Stockholm där det är Live and unsigned ;P De 4 band som tagit sig till denna final av 200 band, de gör upp om en final plats med bland annat det feta priset att lira på Sweden rock. Man skulle kunna säga att detta är ett typ av ett mer vuxet Musik direkt ;P Och sist men inte Minst så avslutar Hardcore Superstar Kvällen vilket gör ju att detta evenemang är ett måste.

Inträdet är 150 Spänn och insläppet sker 21.00 ;P dock kommer vi dit runt 20.45 men vad gör man när man vill hinna med allt. Köp biljet på Göta källares hemsida.

Jämförde lite Hardcore Superstar Videos och har sett att det bandet som jag för 5 år sen blev förförd av är ju inte riktigt samma band. De har tappat en svincool medlem men fått ett grymt tillskott, samtidigt som deras stil har blivit lite hårdare då de var mer ett glam/sleaze band i början. Och då menar jag från The black album och inte deras tidigare plattor. Fortfarande ett grymt band som släppt en grym skiva nyligen men kul att upptäcka sådant man egentligen inte tänker på ;P
Jämför själva.

Wild boys från det svingrymma självbetitlade albumet 2005



Into Debauchery Från Beg for it skivan från 2009



Ahja här kommer några av de mer intressante Rock newsen enligt mig hu ;P 


AC/DC-trummis dömd för droginnehav

AC/DC-trummisen Phil Rudd dömdes på onsdagen för innehav av cannabis. Polisen på Nya Zeeland hade hittat 27 gram cannabis ombord på hans båt och Rudd tvingas nu att betala 190 dollar i böter. Stenhårt av Phil Rudd som försöker få Acdc Att få lite härlig status haha ;P



Biff busvisslar åt Bullet

Bullet släpper sitt tredje album Highway Pirates den 4 februari via Black Lodge. Biff Byford gästar med en busvissling i titelspåret. Bullet är ett härligt band med klassiska moves ;P testa skivan Bite the Bullet om ni är sugna på old school rock a la Acdc. Skönt live band som har ett gung och en stil som gör festivalen fulländad och det är omöjligt att inte ryckas med till riffen och allt som gör att man bara vill hoppa, skrika och ta en och annan öl.

Här kommer en video som är så rutten och skön att den blir grym ;P


Lite Sweden rock Nyheter...

Judas Priest lägger av - tar avsked på SRF

Avskedets stund är inne. Judas Priest, ett av historiens viktigaste hårdrocksband, tar 2011 farväl med en sista storslagen världsturné, The Epitaph Tour. Sweden Rock Festival 2011 blir därmed Judas Priests sista framträdande på svensk jord. Detta Band var lite halv lamt senast på Sweden rock 2008 men hoppas på ett grymt jävla avslut nu med tryck i, ge sweden rock Festvival Solsken i år!!!




Joan Jett & The Blackhearts är klara för Sweden Rock Festival 2011. Joan Jett skrev in sig i rockhistorien 1975 då hon var med om att bilda Runaways, det första framgångsrika rockbandet med enbart kvinnliga medlemmar. Runaways upplöstes 1979 och Joan, bandets frontkvinna och gitarrist, inledde en solokarriär och bildade sedemera The Blackhearts.


 

At The Gates till Metaltown

At The Gates återförenas ännu en gång för att göra några spelningar tillsammans till sommaren, bland annat på Metaltown i Göteborg. System of A down är också släppte vilket gör att det är ju värt att besöka Metaltown redan nu.

At The Gates till Metaltown

 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0