I can still recall our last summer

Jafan hemma från Paris är man nu och har ju aldrig gått så här mycket i hela mitt liv. Var där 5 dagar med min coola vän Emma som älskar att gå ;P var härligt och hade kul som fan. Det bästa med resan var att Emma hade bokat två 1 - stjärniga hotel så man får egentligen vara glad att man överlevde..men somsagt vi hade ju allt vi egentligen behövde, grymt mysig delad dusch och toalett med resten av pundarna på "hotellet" ,speciellt de ena.

 Kortfattat var det Kaffe, Vin, mat otroliga längder som man gick, sjukt med saker man skulle se, handla saker,  och såklart ghettolivet där vi bodde och folk tiggde och nästan höll fast i en för att man skulle köpa droger eller något lurendrejeri skit :P En härlig upplevelse! ;d Det enda som saknades var att jag inte hade pengar kvar att lägga på sniglar och grodlår :(




Sitta gjorde man fan inte mycket ;P



Brända vet inte hur mycket pengar på Kaffe på Starbucks....gick upp klockan 02 när vi åkte så man hade ju mycket att ta igen redan när man kom fram ;P



Notre-dame ;P trodde fan att ringaren själv stod vid entren men det var en tiggare utan öga <3



Lägger upp alla bilder på Facebook ;P


Nu ska alla kolla på 2an från sweden rock festtival 22.45 ;P


Hard work work ;P

Idag har jag jobbat från 07.00 till 21.00 med en timme rast...det suger jättemycket :)


Vince Neil en gång i tiden

Ahja ni grymma människor, det är ett evigt tjat om hur true man ska vara och vad man ska gilla och vad man ska lyssna på hit och dit ;P ah jusste ni , som gillar mötley crue ;D här kan ni spana in eran idol som visar upp hur true man kan vara i tv programmet "stjärnor på is"..eller skating with the stars som det heter i USA ;;O




Förfan!

Förfan...igår somnade jag runt 23.30 för var ju pigg som en pärla men det var inte det bästa med lördagen utan det roligaste var att jag ställt Alarmet på 01.00. Detta var ju naturligtvis inget misstag för nej jag skulle upp och jobba klockan 02.00 - 11.00 vilket kunde inte varit mycket mer tillfredsställande. åt en chokladkaka under hela dagen..kom hem runt 12 och kollade lite på tv men ögonlocken darrade som asplöv så slocknade mellan 14 - 19...japp där har ni Johan superintressanta dag för nu blir det en rulle och ska försöka sova igen,,, sova är livet...woho.

Har försökt hitta en bild som jag hittade på en pirat kopia av en mötley cd från Japan ;P det är Tommy Lee och Vince neil som har lite kul med en tjej i deras hus i början på 80 talet och bilden är sjukt härlig haha.
Men tyvärr gott folk hittade den inte.




Nu ska jag drömma bort med till lite erotik och drömma om heta tjejer som hon i warlock...skulle fan vilja åka tillbaka i tiden och gå ner på knä framför  henne och skrik gråta att hon måste ta mig  och hon kan bara rädda världen genom att gifta sig med mig.
 Sjukt snygg Tjej, sjukt bra låt, hon är mitt ideal, vem vill inte ha en tjej som rockar skiten ur allt och alla ;)




Sov gott


This song is about Break- ups..

Den här sången handlar om när ett Förhållande tar slut, att man velar fram och tillbaka ett tag och man har svårt att bestämma sig vad man vill....vilket i många fall slutar i att man hatar varandra....Från Hardcore Superstars uppkommande skiva, live tv4



Get a little sentemetal when I fall
I get a little to much when you push me to far
Don't you be sad but I'm the best that you have

It hurts a little to much and it got out of hand
I know it so wrong been there before but I always want more
I hope you can see you don't mad at me go set me free

Oh no here comes that sick bitch again
So put your guard up because she want a sick man
Someday she will be your friend and break you down down again

My friend

You name me to the wanted if I don't answer your call
You say it aint easy and easy you are
Feel a bit sad and it's bad give shit to me that's what she said

I know it so wrong been there before but I always want more
I hope you can see you don't mad at me go set me free

Oh no here comes that sick bitch again
So put your guard up because she want a sick man
Someday she will be your friend and break you down down again

Oh no here comes that sick bitch again
So put your guard up because she want a sick man
Someday she will be your friend and break you down down again

My friend again

I get a little sentemetal when I fall
I get a little to much when you push me to far
You say it aint easy and easy you are go set me free

Oh no here comes that sick bitch again
So put your guard up because she want a sick man
Someday she will be your friend and break you down down again

Oh no here comes that sick bitch again
So put your guard up because she want a sick man
Someday she will be your friend and break you down down again

My friend again
My friend yea
Again




Hardcores Trummis ADDE Kommenterar och beskriver låten i en kort intervju...haha alltså killen har pluggat på en musik skola i Hollywood i nästan 3 år och jag är glad att hans uttal inte är lika bra som hans Trumspel haha!




Har kollat på school of rock nu så jävla skön film, Jack Black är kung och blev riktigt sugen på att ligga och käka otroligt mycket onyttigt till Tenacious D: Pic of destiny Filmen.
Men Fan jag börjar jobba klockan 02.00 inatt..... kan Lördag kvällen bli mer fest. Om jag skulle gå och sova nu klockan 18 så hinner jag sova 7 timmar till jag ska gå upp,  oh yeahs.


Lite slite

Igår var de röjj på Genomfarten Med Twitch från Knivsta och Tequila rose och självklart vi i Basement, var ju härliga tider . Grymt med Twitch och se lite unga krafter från Knivsta, som även  vi i Basement är ifrån. Schyssta killar som levererar tight och med en trummis som imponerar genom att köra skiten ur trummorna samtidigt som han sjunger.

Tequila rose Hade sitt första gig och som headliner var ju den erotiska luften och stämmningen extra hög  ;) De gjorde ett bra gig men det luktade lite alkohol om det haha ;)

Stannade och letade rätt rejält efter Jens cymbaler som var borta , som twitch hade fått med sig haha hur kul somhelst, dock fick jag själv svin bråttom till Ludde där det var förfest. Tom körde dit mig släppte av mig och sen körde han iväg med all min öl som låg i bak sätet <3<3 Sen drog vi iväg till Klara som hade födelsedags fest. var ju gött att träffa massa gamla ansikten från skolan man gick på :D
Kärlek till klara också som alltid varit en grymt fin tjej...jag skulle säga "gullig" men tror folk skulle fundera allt för mycket över min sexualitet om jag sa det ...  Ska försöka lägga upp lite manliga bilder snart med hår på bröstet och bara överkroppar från alla band som lirade igår .

Avslutade kvällen genom att åtminstone få lite sällskap av Emma på bussen men för att sedan vandra som genom antaktis från statoil hela vägen hem som sög mer än vad något annat gör i den mysiga kylan ...
Börjar dagen nu med att gå ner käka mat klockan 4...rock n roll

Avslutar detta inlägg med att klippa in en liten film från Ludde och Robin en helt vanlig vardag kväll ;P kvalite kärlek

Framför allt ett klipp som har ett hemligt budskap  . hur kul somhelst




Dont you worry bout a thing

Hård och lång dag idag på jobbet, skitjobbigt faktiskt för nu kommer man hem , slänger ihop allt och drar till rep lokalen ;P

Ser att sweden rock har släppt Ghost , ett band som aldrig har visat sina riktiga identiteter haha lite härligt ;P Dock så släpper ju sweden rock inga höjdarband direkt, borde vara dags att dra till med något riktigt fint inoljat i Guld <3 

OZZY OSBOURNE
SAXON
STYX
RHAPSODY OF FIRE
MUSTASCH
JASON & THE SCORCHERS
OVERKILL
THE HAUNTED
DAN REED BAND

AGENT STEEL
GHOST
RAUBTIER

WALTER TROUT
GROUNDHOGS
MASON RUFFNER

FLÄSKET BRINNER
RAGE (ACCOUSTIC SHOW)

Inget jag egentligen hurrar över även om det finns rätt bra grejer ;P kommer allt fina släpp lite då och då.

Annat som är rätt schysst är att trummisen från original Guns n roses Steven Adler på i studion...

Adler's Appetite håller på att spela in en ny skiva med Cinderellatrummisen Fred Coury som producent.




Nu börjar det bli drags att dra in mot stan för ett fint rep för vi ska lira ikväll tillsammans Med Twitch från Knivsta och Tequila Rose Från uppsala.
Vi spelar på Genomfarten 20.30 så har du inget att göra glid förbi.

Sen Fyllde världens bästa gamla klasspolare år för ett tag sen och hon ska vi fira som fan lite senare så nu ska jag dra iväg och fundera på hur jag ska hinna med så två livsviktiga saker som att äta middag och att gå förbi systemet!




Dagens låt som jag ska tagga med som fan hela kvällen är från en skiva som jag aldrig fått tag på....det är under den korta period som TREAT hade en annan sångare som hade riktigt jävla klös i rösten. Hur man får tag på den skivan är lite svårt. Rekommenderar er detta för låten är en riktig dänga i riktigt bra 80 tals anda...när den var som bäst ;P





If suddenly you were a guy...ill be suddenly gay

Jag och mina töntiga vänner är ett gäng som fullkomligt öser ut steel panther ur högtalarna dygnet runt.
Därför är det ju rena flaggdagen när man upptäcker detta.

mm

En Vacker flicka skickade här om dagen en massa låtar till mig och upptäckte ett otroligt bra band som jag innan bara visste fanns ;P Lite i samma klass åt humor hållet men detta svenska band har en hel del sköna dängor även om de inte riktigt håller samma klass för den stenhårda läder rockaren som steel panther  ;)

Bandet heter Sha-boom och detta är X-ray specs, från albumet Fiiire. Även Fiiire är låt som alla borde lyssna på även om man inte ens gillar rock gillar man nog detta .



Luta dig tillbaka, slut ögonen och tänk på hur cool du själv hade varit i X-ray specs... <3

the man behind the mask

Vad gör man när man har tråkigt? vem vet jag kom på att man kan ju blogga lite även om jag egentligen inte förstår grejen med att blogga och jag är ingen bra bloggare.
Tänkte kan vara kul att sprida vackra saker vi har på g med bandet, eller kanske bara uppmuntra någon annan som sitter hemma har lika kul som jag ;)

Denna blogg är ju kanske lite för dig som inte riktigt hinner med all info som kommer om all rock n roll

Du kan ju självklart läsa här där jag förhoppningsvis kommer att uppdatera om vad som händer i mitt liv men mest det som händer i den grymma musik världen, bra musik tips, vilka band som bokas till festivaler, skivsläpp m.m.

Har precis lagat lunch tänkte dra ner och träna eller något. Det blev ju självklart chicken bits ur min egen kok bok

"utdrag ur johans kokbok kap 5" Ja mina barn,ta ica chicken bits och släng in i ugnen med massa olja så de blir extra onyttiga. Vi tar självklart nyttigt fullkorns ris och kokar på låg värme. Sen är de klart, vaska några chicken bits för att komma i stämmning och sen servera gärna med några extra impuls- slevar söt sur sås, självklart kan hela familjen avnjuta denna mat orgasm /masterkock johan

Handlade en massa fina saker igår bland annat Hardcore Superstars och mCRs nya skivor.
Och när man ändå är i farten tröck jag till med lite tröjor också ;P kommer bli gött ;P

Hardcore superstars nya skiva rekommenderar jag alla att köpa för detta lär bli årets platta att smälla på på förfesten och låta den rulla runt ! Lyssna på denna preview.

Denna skiva släpps nästa fredag 26 November.






My Chemical romance släpper sin nya skiva nu på måndag och om vi  bortser från emo stämpeln på dessa som verkar få så många att ta avstånd från dem så är det ett sjukt bra band med bra musik, inte bara mina åsikter utan det är fakta. Efter några år sen de släppte The black parade har de förhoppnings vi tagit tid på sig för att göra yttligare ett grymt album. De har bytt tema helt till någon slags mad max/ serietecknings stil vilket känns..."okeeey" Men vi får väll se.

Danger days heter skivan, videon under är en ny låt, skit skum video och konstig låt men jag gillart ;P Sjukt töntigt att man cencurerar ord som "drugs" i USA!?!?




Samma tröja som jocke har på bilden , bastards tröjan...kände att de var dags att köpa en till HCSS tröja.
Den andra tröjan är  crazy lixx Death row tröjan och det är 5e gången jag köper en sådan, folk tar dem , de går sönder eller blir för små. Underbart så nu blev det en till.

Jag
Crazy Lixx tröjjan på mig för 2 år sedan

Rock on

RSS 2.0