Nyår, Wallmans och Fiesta

Tog bilen upp till Åre En vacker Torsdag eftermiddag och i den så satt jag Gunnar Martin och Ludde. Resan tog väll sådär 7 timmar med tanke på att vi hade ingen tid att stanna till någonstans då vi alla törstade efter öl som skulle vara någon slags inledning dagen före vi firar de nya året. Framme väl vid hotellet möts vi trots de lilla priset ett grymt fräsch hotel inrett med de modernaste från ikea och det var ju tusen plus poäng.


Lagfoto


Nyår inleddes med ett gäng lökiga men vackra grabbar i en Bastu på hotellet med ett antal öl och massa gott snack om väldsfred och Framtidsplaner sånt som vuxna män pratar om.
Vi hade Bokat bord på Wallmanns Dippan för att käka svindyr mat till en grym show och fan detta var ju otroligt trevligt och redan nu hade någon varit inne i pissoaren och spytt i en sådan...kom sedan fram att de var Martin som varit framme. Gick Såklart ett snack inne på klubben att alla ville vara med att klubba ner denne person som gjort detta och den som hade varit så äcklig. Vi Hämnades på Martin dagen efter genom att gömma en Nougat sås under hans chips påse när han kom till kassan på ica som han betalade så vi antar att han fick va han förtjänade.


Jag och jens på date?



För er tjejer som gillar allt bloggande så var en tjej som heter Kissie också där, Yeah




3 Liter skumpa 18 öl och ett antal helrör beställdes direkt till bordet när VIP sektionen öppnade och Party like a rockstar fick sina bokstäver insmorda i Guld. En annan bravad var ju av Jens som föll handlöst 2 meter från en pelare och drog med sen en brud som förmodligen bröt vartenda ben i kroppen men Jens kom lindrigt undan med världens största Jack i hakan och en lite hjärnskakning. Jens blev såklart utkastad för att han trodde han kunde gå ut och in som han ville....och de kunda han tydligen för han gick sen ändå in genom balkongen och Festen var tillbaka på Fötter<3
Grym dag om jag får säga så även om detta var kortfattat men kvällen avslutades med sömn för vårt Rum medan rykten gick att Ludde och Gunnar var ute i backarna och åkte Pulka i endast ståtliga kalsonger.




Vi Tar bowling grymt seriöst så vi har hellre Artistnamn där än på Scenen såklart..och vi fick även besök av Åremästaren Max lundin som visade varför han vann käggelslaget -93, även kallad Karlsson som bowlingartist namn.

Max - Karlsson
Ludde - Rainbow
Johan - T3chnoFox
Martin - Black Spirit
Gunnar - Pedoviking

Dagen efter tod vi det lugnt och bowlade  och såg på film, nu var även vår vän och ibland ljudtekniker också uppe kallad Arne Hirvi som fixade in oss för halva priset på Rednex som kändes som ett lagom och lugnt avslut på Åre.


Rednex bästa låt om man inte räknar med den dundererotiska låten Cotton eye Joe höh.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0