Dagen och rockåret som gått

Tja kom precis hem från första träningspasset på 3 veckor efter en förkylning och ja jävlar..tanken var inte att svimma och att någon snygg tjej skulle göra mun mot mun metoden på mig. De höll på bli så helt ofrivlligt...gav upp efter 8 minuter i roddmaskinen då hela kroppen blev en stor deg klump och levern sa åt mig att all öl tyvärr inte var förbränd än.

Sitter och spanar in en video på något lag som måste vara sämsta i världen...man kan ju tro att de kör stolpe ribba eller något

http://video.se.msn.com/watch/video/worst-soccer-team-on-earth/1jj6sbc6c

Igår sov jag 4 timmar på dagen så gick inte så bra att sova på kvällen så idag skulle jag inte göra det. Kom hem från jobbet idag och trodde jag skulle dö trötthets-döden så skulle dra en kort powernap men blev tyvär en klassiker...eller snarare något som är påväg att bli en tradition..alltså 4 timmar igen <3

SKulle behöva sova nu för imorogn har jag bokat in mig själv, alla vänner och bjudit in åremästare från käggelslaget 94 som sagt Max. Vi ska testa ungdommens dödssynder..alltså öl...och bowling och då skulle de vara bra att vara på topp.



Köpte denna jacka och ett hultfred linne på mellandags rean i Stockholm...alltså så har man 3 skinnjackor nu och 3 hultsfreds linnen..fyfan va onödigt. Dock Slits alla linnen som bara fan på alla festivaler och måste ju helt klart förnyas och skinn kan man ju aldrig få nog av som man säger.

tänkte bifoga dagens låt plus lite info som jag tyckte var lite intressant om rock året som har gått så ni har lite läsning om ni är intresserade .

Fet Låt från första spåret på tigertailz första platta Bezerk

Vill ni ha tag på plattan måste ni vinna ett bud på tradera eller ebay för den finns inte att köpa i sverige om det inte är någon skivbutik med ett fett utbud

Tigertailz - SICK SEX



1. Döden

 

Årets etta är dessvärre överlägsen. Liemannen härjade obarmhärtigt i hårdrocksvärlden under 2010 och en odödlig sångargud visade sig vara en sårbar människa. Den 16 maj hände det som ingen egentligen trodde var möjligt; Ronnie James Dio förlorade sin kamp mot cancer i magen. Han blev 67 år gammal. Sångarlegenden hyllades och saknades av en enad hårdrocksvärld och hedrades med bland annat hyllningsskivor av Jörn Lande och Manowar, en egen scen på Sweden Rock Festival, ett tal av Jörn Lande på samma festival, en hyllningsspelning på Sweden Rock-kryssningen och en hyllningsspelning av Heaven & Hell med gästsång av Glenn Hughes och Jörn Lande på High Voltage-festivalen.

 

Gotthardsångaren Steve Lee avled efter en olycka utanför Las Vegas den 5 oktober, 48 år gammal. Lee befann sig på motorcykelsemester tillsammans med 20 andra schweiziska bikers. Sällskapet hade stannat till vid vägkanten för att ta på regnskydd när en lastbilsvagn fick sladd och mejade ned fem av motorcyklarna. En av dem träffade Lee som dog på platsen.

2. Guns N' Roses turnerade...

 

Guns N' Roses kom äntligen iväg på sin sedan länge omtalade världsturné, med bland annat ett besök på Sweden Rock Festival. Det blev dock allt annat än en problemfri tripp.

 

Det började med kollapsade scener. Först under ett våldsamt storm- och regnväder i Rio de Janeiro. En månad senare var det en scen i Costa Rica som inte klarade av att bära upp storbildsskärmen som ingår i showen.

 

Därefter blev bandet stämda av sin före detta manager Irving Azoff för obetald turnébonus. Axl Rose svarade med en motstämning, vari han hävdade att Azoff hade initierat en komplott som skulle leda till ett fiasko för dagens sättning av bandet och tvinga Rose att återförenas med den klassiska sättningen.

 

Guns N' Roses spelningar på festivalerna Reading och Leeds fick avbrytas i förtid sedan bandet varit så försenade upp på scenen att de överträtt den av myndigheterna tillåtna speltiden. I Reading vägrade bandet att gå av och Axl Rose fortsatte att hålla allsång till Paradise City genom en megafon. Han förklarade sedan krig mot arrangören. Ett krig som dock stannade av ganska kvickt efter lite ordväxling via nätet. Axl hävdade att banden före varit försenade och att Guns N' Roses gått på inom sin kontrakterade bytestid, medan vittnen hävdade att Axl i själva verket låg och sov i sin loge efter att ha utlyst strängt väckningsförbud.

 

Även i London väckte bandets sena ankomster till O2 Arena kontroverser och tal om böter. I Dublin blev publiken så ilsken av förseningen att spelningen fick avbrytas på grund av flygande föremål.

3. Judas Priest och Scorpions lägger av

 

Två av hårdrocksvärldens giganter flaggade under det gångna året för sitt avsked.

 

Judas Priest, ett av historiens viktigaste hårdrocksband, meddelade i början av december att de ämnar ta farväl under 2011 med en sista storslagen världsturné, The Epitaph Tour. Sweden Rock Festival 2011 blir därmed Judas Priests sista framträdande på svensk jord.

4. Aerosmith "återförenade"

 

Några som däremot återuppstod innan de ens hade hunnit splittras färdigt var Aerosmith. Bandet hade under nästan ett par år mer varit en såpopera än en rockgrupp, där en rad skador och sjukdomar kulminerade när sångaren Steven Tyler trillade av scenen. Därefter annonserade han en paus för att göra solokarriär, vilket inte föll de övriga i smaken. Det gick så långt att en rad mer eller mindre kända kandidater provsjöng för positionen.

 

Tyler fick dock kalla fötter och började plötsligt göra allt för att återta sin roll, inklusive att kalla till krismöte, hota med stämning och dyka upp oanmäld på en spelning med Joe Perry.
Men så kom beskedet i februari: Aerosmith är "tillbaka" och detta med Steven Tyler i sadeln, för att bland annat besöka Sweden Rock Festival under sommaren. Tyler hälsade att han "precis har provsjungit och fått jobbet".

WAS - Where Angels Suffer, beståd bland annat av de före detta W.A.S.P-medlemmarna Chris Holmes, Randy Piper och Stet Howland.

6. Bon Jovi årets liveband

 

Årets liveband, räknat i intjänade pengar, blev för andra gången på tre år Bon Jovi. De spelade in dryga 146,5 miljoner dollar under året och drog en publik på 1,5 miljoner åskådare till bland annat 69 utsålda konserter. Bandet fyllde O2 Arena i London tolv gånger i rad och hemmaarenan New Meadowlands Stadium i New Jersey totalt sju gånger. 

7. Självbiografier

Årets trend var att skriva eller ge ut självbiografier. Efter succén för Mötley Crües The Dirt och Nikki Sixx Heroine Diaries har bland annat följande gäng fått inspiration: Dave Mustaine, Sammy Hagar, Bret Michaels, Tracii Guns, Keith Richards, Duff Mckagan, Steven Adler, Tony Iommi, Ronnie James Dio, Scott Weiland, Billy Idol och Rick Springfield.


Kommentarer
Postat av: Malin

snygga kläder du köpte på mellandagsrean! :D

2011-01-04 @ 23:04:01
URL: http://diaryofmalin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0